duurzame rietjes Biofase Benelux

Dat de rietjes van Biofase, gemaakt uit afbreekbare avocadopitten een succes zijn, dat staat buiten kijf. Heel wat verdelers zijn dan ondertussen ook met succes mee op de kar gesprongen en zetten onze rietjes mee in de markt. Ondertussen verdelen onder meer Horecamaterialen De Meester Wim, DeKuyper Products – Oostende, Wapa – Brugge en nog heel wat andere verdelers ook onze rietjes. Voornamelijk aan de horeca, maar ook bedrijven weten onze ecologische rietjes te waarderen. Logisch, want onze rietjes zijn overal houdbaar, praktisch en kwalitatief, volledig afbreekbaar en BPA-vrij!

Verdeel de Biofase rietjes

Wil jij meewerken aan de groei van Biofase, ben je ecologisch bewust en wil je met onze vooruitstrevende rietjes, een aardige marge verdienen? Wij zijn voor Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel, Limburg en Wallonie nog steeds op zoek naar verdelers.

Partners die we ondersteunen en voorzien van onze unieke rietjes op basis van avocadopitten. Heb je interesse in onze producten of klanten die open staan voor kwalitatieve rietjes, geef ons dan zeker een seintje. Samen schrijven we een mooi verhaal en zetten we onze ecologische en duurzame rietjes nog beter in de markt.

Word nu verdeler >>