Lanceringsperiode Biofase-rietjes afgetrapt op Horeca Expo

Was u een van de 50.000 bezoekers op Horeca Expo in Gent in november? Dan is de kans groot dat we elkaar ontmoetten op de Biofase-promotiestand. Wat een fantastische vijfdaagse.
Met de Horeca-expo stelde Biofase Benelux het assortiment ecologische rietjes voor aan het grote publiek. Een goeie week later bekomen we nog steeds van de overweldigende reacties en alle fijne contacten.
Na de voorstelling, de verdeling. Met de start van 2020 is ook het assortiment in voorraad in België. Wie een bestelling plaatst, ontvangt de producten dus vanaf januari. Vanaf dan zijn de Biofase-rietjes verkrijgbaar bij onze verdelers Dewaele Henri in West-Vlaanderen en Dynamic Services in Antwerpen.

Eerste cocktails met biologisch afbreekbare rietjes

De Biofase-rietjes sieren binnenkort ook de eerste drankjes in verschillende horecazaken. Meer dan dertig zaakvoerders beslisten op Horeca Expo om te kiezen voor de biologisch afbreekbare rietjes van Biofase. Van Koksijde tot Antwerpen en van Geel tot in Blankenberge. Uw eerste cocktail aan het strand wanneer de zonnestralen weer warmte geven? Veel kans dat het er een zal zijn met een stevig, milieuvriendelijk rietje.

Lanceringsperiode tot eind maart 2020

Horeca Expo was meteen de start van onze lanceringsperiode die loopt tot eind maart 2020. We gaan op pad met ons assortiment zodat u als verdeler of horecazaak kan kennismaken met de kwaliteit van de rietjes. We breiden het aantal verdelers uit, doen onze intrede op festivals en verrassen nieuwe klanten misschien wel met een exotische reis.

Bestel nu en win 7 dagen Mexico

Wie een bestelling plaatst voor eind maart 2020 maakt kans op een all-inclusive vakantie naar Puerto Vallarta in Mexico waar u een bezoek aan de Biofase-fabriek meepikt. U verblijft tussen de bergen en de zee, vergezeld van legendarische zonsondergangen en prachtige zandstranden. Deze baai aan de Pacific Oceaan staat gekend om zijn vijftig tinten blauw. Een verrassende ontdekkingsreis of de ultieme relaxvakantie? Aan u de keuze.

Meer weten over ons assortiment of de lanceringsvoorwaarden?